Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

Wat voor merken trapliften zijn er?

Er zijn een aantal grote traplift leveranciers in Nederland die hier ook een fabriek hebben gevestigd. Hierdoor kunnen deze traplift merken kunnen voor een snelle levering en goede service zorgen. Het maken van een traplift is altijd maatwerk waardoor de prijs van een traplift per merk en model altijd zal verschillen. Het is daarom sterk aan te raden om altijd meerdere offertes te vergelijken voordat u een keuze maakt.

Traplift Merken in Nederland:

  • Otolift
  • Stannah Trapliften
  • Handicare Trapliften
  • ThyssenKrupp (TKenCasa)
Vergelijk de prijzen van alle traplift merken
Wilt u graag een traplift kopen en hiervoor de voordeligste prijs vinden? Vergelijk via onze gratis en vrijblijvende offertedienst tot 3 offertes van traplift bedrijven in uw regio. Vind snel en makkelijk de beste deal.

Vergelijk gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift. Klik hier.

Al deze merken zijn uitvoerig getest op hun werking en zijn zeer veilig en betrouwbaar. Om er zeker van te zijn dat u voor het juiste merk kiest zijn er een aantal zaken die u op een rijtje kunt zetten voordat u een keuze maakt bijvoorbeeld:

  • Wat is de prijsklasse per merk?
  • Hoe lang bestaat het merk al?
  • Beschikken de merken over keurmerken?
  • Wat zijn de afmetingen van de trapliften?
  • Uit welke extra opties kan er gekozen worden?

full-width-banner-2

Laat uw trap opmeten door een onafhankelijke traplift installateur

Heeft u een zeer smalle trap dan is er een kans dat niet alle merken een ideale oplossing voor u kunnen bieden. Daarnaast moet u zich afvragen of u de traplift in de binnenbocht of buitenbocht wilt plaatsen. Afhankelijk van de afmetingen van uw trap zal het niet altijd mogelijk zijn de lift in de buitenbocht te plaatsen. Het is dus verstandig om een installateur uw trap te laten opmeten zodat u exact geïnformeerd kunt worden over welke trapliften het beste zijn voor uw situatie.

traplift merken

Maak een lijstje van uw wensen en eisen

Voordat u een keuze maakt adviseren wij u om een lijstje te maken waar uw ideale traplift aan zal moeten voldoen. Meet uw trap in de breedte op en noteer wat voor bochten uw trap heeft (kwartdraai, halve draai). Deze informatie kunt u gebruiken om ons offerteaanvraag formulier in te vullen om 3 gratis offertes te ontvangen. Zo weet u precies welke trapliften geschikt zijn voor uw trap en wat de kosten zullen zijn.

Informeer naar de extra opties per merk

Elk merk heeft verschillende modeltypen op het gebied van trapliften. Zo kan de vormgeving, afmeting, de besturing of het railsysteem verschillen. Veel trapliften zijn voorzien val een mono-rail, maar het is ook mogelijk een duo-rail te laten plaatsen. Dit zorgt voor extra hefvermogen en stabiliteit. Andere opties waar op gelet kan worden zijn een meedraaiende stoel (handig voor trappen met bochten) en een parkeerbocht. Met deze bocht zal de lift netjes naast de trap komen te staan waardoor de trap vrij is om in gebruik te worden genomen.

Handicare Trapliften

Het trapliften bedrijf Handicare bestaat al ruim 130 jaar en is gevestigd in Heerhugowaard te Noord-Holland. Zij bieden een breed assortiment aan trapliften voor zowel rechte trappen als trappen met bochten. Aan de hoge klantenbeoordeling is af te zien dat Handicare erg klantgericht is en meedenkt met de wensen van haar klanten.

Thyssen Krupp Trapliften

Thyssen Krupp is al 65 jaar actief in de Nederlandse traplift markt en heeft ruim 50.000 geplaatste trapliften in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Met hun snelle dienst kunnen zij een traplift in slechts 3,5 uur installeren in uw woning. Dit is natuurlijk nadat de traplift eerst op maat is gemaakt in hun fabriek.

Stannah Trapliften

Dit familiebedrijf bestaat al 150 jaar en is wereldwijd gezien de grootste aanbieder van trapliften. Zij prijzen zich om hun snelle en goede servicedienst en het bieden van een breed scala aan opties. Ook Stannah plaatst trapliften door heel Nederland en heft een snelle leveringsdienst. Het bedrijf is gevestigd in Lisse.

Otolift Trapliften

Otolift is een Nederlands bedrijf dat zich sinds de jaren ’60 specialiseert in het plaatsen van trapliften. Zij hebben de status als ‘Koninklijk’ bedrijf ontvangen en werken nauw samen met meer dan 250 gemeenten. Otolift trapliften is gevestigd in Bergambacht en heeft landelijk een groot netwerk aan monteurs.