Wat voor merken trapliften zijn er?

(Laatste update: April 25, 2016)

Wanneer u heeft gekozen voor een onafhankelijke trapliften installateur kunt u meestal kiezen uit verschillende merken. De bekendste merken op het gebied van trapliften in Nederland zijn de volgende:

  • Otolift
  • Acorn
  • Stannah Trapliften
  • Handicare Trapliften
  • ThyssenKrupp (TKenCasa)

[message_box title=”Vergelijk offertes voor alle merken trapliften” color=”yellow”] Wilt u graag een traplift kopen en hiervoor de voordeligste prijs vinden? Vergelijk via onze gratis en vrijblijvende offertedienst tot 3 offertes van traplift bedrijven in uw regio. Vind snel en makkelijk de beste deal.

Vergelijk gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift. Klik hier.
[/message_box]

Al deze merken zijn uitvoerig getest op hun werking en zijn zeer veilig en betrouwbaar. Om er zeker van te zijn dat u voor het juiste merk kiest zijn er een aantal zaken die u op een rijtje kunt zetten voordat u een keuze maakt bijvoorbeeld:

  • Wat is de prijsklasse per merk?
  • Hoe lang bestaat het merk al?
  • Beschikken de merken over keurmerken?
  • Wat zijn de afmetingen van de trapliften?
  • Uit welke extra opties kan er gekozen worden?

full-width-banner-2

Laat uw trap opmeten door een onafhankelijke traplift installateur

Heeft u een zeer smalle trap dan is er een kans dat niet alle merken een ideale oplossing voor u kunnen bieden. Daarnaast moet u zich afvragen of u de traplift in de binnenbocht of buitenbocht wilt plaatsen. Afhankelijk van de afmetingen van uw trap zal het niet altijd mogelijk zijn de lift in de buitenbocht te plaatsen. Het is dus verstandig om een installateur uw trap te laten opmeten zodat u exact geïnformeerd kunt worden over welke trapliften het beste zijn voor uw situatie.

traplift merken

Maak een lijstje van uw wensen en eisen

Voordat u een keuze maakt adviseren wij u om een lijstje te maken waar uw ideale traplift aan zal moeten voldoen. Meet uw trap in de breedte op en noteer wat voor bochten uw trap heeft (kwartdraai, halve draai). Deze informatie kunt u gebruiken om ons offerteaanvraag formulier in te vullen om 3 gratis offertes te ontvangen. Zo weet u precies welke trapliften geschikt zijn voor uw trap en wat de kosten zullen zijn.

Informeer naar de extra opties per merk

Elk merk heeft verschillende modeltypen op het gebied van trapliften. Zo kan de vormgeving, afmeting, de besturing of het railsysteem verschillen. Veel trapliften zijn voorzien val een mono-rail, maar het is ook mogelijk een duo-rail te laten plaatsen. Dit zorgt voor extra hefvermogen en stabiliteit. Andere opties waar op gelet kan worden zijn een meedraaiende stoel (handig voor trappen met bochten) en een parkeerbocht. Met deze bocht zal de lift netjes naast de trap komen te staan waardoor de trap vrij is om in gebruik te worden genomen.