Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

Wat kost een lift in huis?

De kosten van een lift in huis zijn afhankelijk van wat voor lift u naar op zoek bent. Een personenlift zoals u die ook wel in hotels en grote gebouwen vind kost zo tussen de 20.000 en 40.000 euro. Dit bedrag lift zo hoog omdat er erg veel verbouwd moet worden. De constructie van reguliere woningen zit namelijk niet zo in elkaar dat er makkelijk een huislift geplaatst kan worden. Het maatwerk dat tijdens de verbouwing plaats moet vinden is dus behoorlijk. Het is echter mogelijk om voor een goedkoper alternatief te gaan.

Lift voor de trap

Een lift voor de trap is verreweg de goedkoopste optie voor een lift in huis. Deze lift wordt aan de trapreden bevestigd en met u stoellift kunt u via een rail van A naar B gaan. Daarnaast zijn de kosten van een traplift ook nog eens een fractie van die van een huislift. Voor een traplift voor een rechte betaalt u vanaf 2750 euro. Als u op zoek bent naar een lift voor de trap voor een rolstoelgebruiker dan biedt een plateaulift de oplossing. Deze wordt eveneens aan de trap bevestigd en rolstoelgebruikers kunnen het plateau oprijden waarna de lift hen naar boven of beneden brengt. Dit is een zeer stevige en veilige constructie.

Heeft u interesse in een traplift of plateaulift? Vraag dan gratis offertes aan en ontvang vrijblijvend offertes van 3 leveranciers.