Wordt traplopen onmogelijk? Woon veilig thuis met een traplift

Wordt traplopen onmogelijk? Woon veilig thuis met een traplift

Op latere leeftijd krijgen veel ouderen te maken slijtage aan de knieën en heupen of een chronische aandoening. Dit kan voor een verminderde mobiliteit zorgen waardoor traplopen op den duur gevaarlijk kan worden. Een geschikte oplossing om traplopen weer veilig te maken is de installatie van een traplift. Deze verplaatst de gebruiker veilig in een zittende positie over (meerdere) verdiepingen.

Hoe een traplift de leefsituatie sterk kan verbeteren

Traplift aan binnenzijde van trap

5000+ vergelijkers vonden via ons de beste traplift

Met behulp van onze vergelijkingsdienst kunt u meerdere offertes ontvangen en besparen door te vergelijken. Gemiddeld besparen onze vergelijkers 14% maar dit kan oplopen tot 30%.

Fam. Den Donker
Fam. Den Donker
Read More
Erg tevreden over deze dienst. Na het aanvragen van de offertes 3 bedrijven op bezoek laten komen om de trap op te meten. Het grootste prijsverschil was 740 euro. Wij kunnen iedereen aanraden om eerst met meerdere partijen in gesprek te gaan voor je werkelijk koopt.
Mvr. De Brie
Mvr. De Brie
Read More
Ik heb sinds 4 maanden een traplift aangeschaft. Heel erg fijn dat ik nu ook de bovenverdieping vaker kan gebruiken. Via de gemeente kon ik geen WMO krijgen en moest de traplift daarom zelf betalen. Door de aanbieders te vergelijken heb ik toch flink kunnen besparen op de kosten.
Mvr. Hogeveen
Mvr. Hogeveen
Read More
Fijn zo’n traplift in huis. Werkt vrijwel geruisloos en blokkeert de trap niet (ik heb een zeer smalle trap). Ik kan iedereen aanraden om offertes te vergelijken want het verschil in prijs tussen de duurste en goedkoopste was 1160 euro.
Dhr. Vooght
Dhr. Vooght
Read More
Na een lang traject met de gemeente uiteindelijk toch besloten zelf een traplift te kopen. Ik heb veel gehad aan de website van traplift wijzer. Heldere informatie en met behulp van de offerte dienst gemakkelijk een keus kunnen maken. Erg blij met mijn traplift.
Previous
Next
4.5/5

Wat kost een traplift?

Onderstaand hebben wij de indicatieprijzen van een traplift op een rijtje gezet. Deze zijn gecategoriseerd per type trap:

Trapsoort Nieuw Tweedehands
Rechte trap vanaf € 2.750 vanaf € 2.000
Trap met één bocht vanaf € 5.000 vanaf € 4.500
Trap met meerdere bochten vanaf € 8.000 vanaf € 6.000

Gratis en vrijblijvend 3 traplift offertes ontvangen? Vul dan ons formulier in.

Vergelijk op:

Is het mogelijk om via de WMO (PGB) een traplift aan te schaffen?

Dat is soms mogelijk maar dit proces is vaak tijdrovend (kan tot 6 maanden duren) en biedt tot dat punt geen zekerheid of het persoonsgebonden budget wordt toegewezen. De meeste trapliften worden dan ook particulier aangeschaft. Als u op korte termijn een traplift nodig denkt te hebben raden wij aan alvast verschillende offertes aan te vragen. U kunt dan nagaan hoe goed u de traplift zelf kunt financieren indien nodig.