Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

Oplossing traplopen wanneer u slecht ter been bent

Traplopen kan een echte uitdaging zijn wanneer u slecht ter been bent. De oorzaken kunnen verschillen maar hebben vaak te maken met ouderdom. Wanneer traplopen gevaarlijk wordt is het aan te raden om niet te lang te wachten met een oplossing. Hoe meer de trapleuning voor extra steun gebruikt moet worden des te groter het valrisico is. Men denkt vaak dat verhuizen naar een gelijkvloerse woning de enige oplossing is. Slecht er been zijn komt op latere leeftijd vaak voor en er zijn oplossingen die er voor kunnen zorgen dat traplopen veilig en zonder valrisico kan.

Traplift als oplossing

Door een traplift aan te schaffen is het niet nodig om te verhuizen uit uw huidige woning. Dit is de veiligste manier om u voort te bewegen tussen verdiepingen zonder valrisico. Een traplift is namelijk speciaal gemaakt voor mensen die slecht ter been zijn en moeite hebben met traplopen. Als u bijvoorbeeld artrose heeft in uw knieën kan traplopen erg moeizaam en pijnlijk zijn. Een traplift zorgt ervoor dat u weer veilig en pijnloos de trap op en af kunt.

Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag via onze website gratis offertes aan en krijg een prijsindicatie van meerdere traplift leveranciers.

Klik hier om gratis offertes aan te vragen.