Alle informatie over trapliften in 2017

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden voor een traplift in 2017 zijn? Op deze site vindt u alles over trapliften. Een traplift kan op vrijwel iedere trap worden geïnstalleerd ook wanneer deze meerdere bochten heeft of steil en smal is. Een pgb (persoonsgebonden budget) of een traplift vergoeding wordt in 2017 bijna niet meer toegewezen. Om deze reden kiest men er vooral voor zelf een traplift aan te schaffen. Er kan gekozen worden voor een nieuwe traplift (aangeraden) of een gerenoveerde tweedehands traplift. Als u heeft besloten dat er een traplift nodig is dan is het verstandig om de prijzen en mogelijkheden te vergelijken bij verschillende leveranciers. Wilt u voor de beste en voordeligste traplift in 2017 kiezen? Gebruik dan onze gratis en vrijblijvende vergelijkingsdienst.

Bespaar tot 30% op een traplift en vergelijk gratis en vrijblijvend 3 offertes. Klik hier.

De beste traplift in 2017 tegen een scherpe prijs

Er is geen traplift leverancier aan te wijzen die duidelijk het beste product tegen de beste prijs levert. Wel zijn er leveranciers die beter geschikt zullen zijn per type trap of uw situatie. Dit kan in de mogelijkheden en de prijs naar voren komen. Om de beste traplift leverancier voor uw situatie te vinden is het dus erg belangrijk om meerdere offertes te vergelijken.

Klik hier als u vrijblijvend meerdere offertes wilt vergelijken voor een traplift

Traplift prijzen in 2017

Bent u benieuwd naar de prijzen voor een traplift in 2017? Onderstaand vindt u de richtprijzen voor een traplift:

  • Rechte traplift prijsindicatie: vanaf €2.750,- (Tweedehands vanaf €2.000,-)
  • Traplift met een enkele bocht: vanaf €6.000,- (Tweedehands vanaf €4.500,-)
  • Traplift met een dubbele bocht: vanaf €8.000,- (Tweedehands vanaf €6.000,-)

Traplift vergoeding (wmo/pgb) in 2017

Via de wmo (wet maatschappelijke ondersteuning) is het mogelijk een pgb (persoonsgebonden budget) aan te vragen voor de installatie van een traplift. Dit gebeurt samen met een doktersverklaring die aanwijst dat traplopen permanent onmogelijk of gevaarlijk is geworden. In 2017 worden er echter nauwelijks nog traplift vergoedingen toegewezen. Alleen in extreme of bijzondere gevallen gebeurt dit nog. Ook duurt het proces voor het aanvragen van een traplift vergoeding vaak maanden. Om deze reden kiest men er vaak voor te investeren in de eigen zelfstandigheid en zelf een traplift aan te schaffen.

Sluit Menu