Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

Traplift voor een wenteltrap of splittrap

Het plaatsen van een traplift is ook mogelijk wanneer u een splittrap of wenteltrap in huis heeft. De rail van de traplift wordt namelijk niet aan de muur bevestigd maar aan de traptreden zelf. Dit betekend dat de rail op maat gemaakt wordt voor uw wenteltrap of splittrap zodat deze probleemloos kan worden gemonteerd. Het plaatsen van een traplift is altijd maatwerk, ook bij reguliere trappen. Wanneer u een traplift wilt aanschaffen zal er dus altijd een monteur moeten langskomen om uw trap op te meten zodat de exacte afmetingen van uw trap gebruikt kunnen worden om de rail te produceren. Omdat er bij een splittrap en wenteltrap meer maatwerk nodig is zal de prijs wat duurder uitvallen. Ook zijn niet alle traplift bedrijven in staat om een traplift te plaatsen op dit soort trappen.

Vergelijk offertes voor een traplift voor een wenteltrap of splittrap
Wilt u graag een traplift kopen voor een wenteltrap of splittrap en hiervoor de voordeligste prijs vinden? Vergelijk via onze gratis en vrijblijvende offertedienst tot 3 offertes van traplift bedrijven in uw regio. Vind snel en makkelijk de beste deal.

Vergelijk gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift. Klik hier.

Wanneer u via onze website een aanvraag doet koppelen sturen wij uw aanvraag door naar de juiste leveranciers. Deze kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden en een prijsindicatie geven over wat de traplift u zal gaan kosten. Vergelijken is doorgaans de beste manier om te besparen. Wij raden daarom ook aan om meerdere leveranciers langs te laten komen om uw wenteltrap of splittrap op te meten. Zij kunnen dan een offerte op maat uitbrengen zodat u precies weet wie u het beste aanbod kan doen.

traplit voor een splittrap of wenteltrap