Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

Traplift voor buiten

Er zijn niet alleen trapliften voor binnenshuis maar ook voor buiten. Er zijn scenario’s denkbaar waar alleen een outdoor traplift nodig is. Dit kan particulier zijn maar ook zakelijk. Stel dat u vaak klanten ontvangt met een mobiliteitsbeperking kan een trap de toegankelijkheid van uw bedrijf beperken.

Wanneer kan een traplift in de tuin nodig zijn?

  • Bij praktijken met een entree trap
  • Appartementen zonder lift
  • Een trap in de tuin
Vergelijk offertes voor een outdoor traplift
Wilt u graag een traplift kopen en hiervoor de voordeligste prijs vinden? Vergelijk via onze gratis en vrijblijvende offertedienst tot 3 offertes van traplift bedrijven in uw regio. Vind snel en makkelijk de beste deal.

Vergelijk gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift. Klik hier.

Het is ook mogelijk om een traplift voor buiten te gebruiken voor korte trappen. Een aantal treden kunnen soms al een grote uitdaging vormen. Zeker wanneer een trap in de tuin is geplaatst is er vaak geen rekening gehouden met mensen met een mobiele beperking. Hetzelfde kan waar zijn voor oudere bedrijfspanden met een entree trap.
full-width-banner-2

Wat is er anders aan een outdoor traplift?

Het grootste verschil zit in de weersbestendigheid. Omdat een traplift op elektriciteit werkt moet deze zo worden gebouwd dat zelfs bij extreme weeromstandigheden zoals harde regen niet kapot gaat. Alle elektronica is dus goed afschermt. Ook de stoellift wordt van waterafstotend materiaal gemaakt. In de meeste gevallen is dit plastic. Dit heeft geen effect op het hefvermogen van de traplift. Ook bij trapliften met een plastic stoellift ligt het hefvermogen rond de 125 kilo.

Waar kan ik een traplift voor buiten kopen?

De volgende bedrijven verkopen weersbestendige trapliften voor buitengebruik:

  • Thyssenkrupp en casa
  • Molenaar Welzijn
  • Handicare
  • Vitalis
Gratis offertes ontvangen?
Gebruik ons offerteaanvraag formulier om 3 gratis offertes te ontvangen voor een traplift voor buiten