Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

Waarom een traplift via Marktplaats kopen niet handig is

Het is sterk af te raden om een tweedehands traplift via Marktplaats te kopen. Dit heeft vooral met de veiligheid en garantie te maken. Traplift bedrijven installeren namelijk geen gebruikte trapliften die via Marktplaats zijn gekocht. Dit betekent dat u zelf op zoek moet gaan naar een onafhankelijke installateur. Omdat deze geen onderdelen kan krijgen van de traplift leveranciers kan dit voor onveilige constructies zorgen. Een traplift is namelijk altijd maatwerk. Daarnaast heeft u geen garantie op een traplift die gekocht is via Marktplaats en kan er ook geen onderhoudscontract worden afgesloten. Deze optelsom maakt het onverantwoord om een traplift van een particulier via Marktplaats te kopen.

Een alternatief voor Marktplaats

Een betere optie is om een tweedehands traplift direct van de leverancier zelf te kopen. Deze zijn wat duurder maar 100% veilig en er wordt garantie geboden. Tweedehands trapliften worden door de traplift leveranciers op meer dan 30 punten gecontroleerd en waar nodig krijgt de traplift nieuwe onderdelen. Vervolgens wordt de tweedehands traplift door de leverancier zelf bij u in huis geïnstalleerd. Het railsysteem zal wel nieuw worden gemaakt omdat elke trap net iets anders is. De grootste kosten zitten vooral in het railsysteem waardoor de prijzen tussen een nieuwe en tweedehands traplift niet enorm zijn. Wel is dit sterk aan te raden boven het kopen van een traplift via Marktplaats. Op deze manier is de veiligheid garandeert en heeft u veel langer plezier van een traplift.

Vergelijk gratis 3 offertes voor nieuwe en tweedehands trapliften binnen 24 uur!

Een tweedehands traplift via de leverancier

Per traplift bedrijf kunnen de prijzen voor een tweedehands traplift verschillen. Een groot deel hangt af van uw type trap en wat voor model tweedehands traplift uw voorkeur heeft. Om deze reden is het altijd aan te raden offertes te vergelijken bij meerdere traplift bedrijven. Via onze gratis vergelijkingsdienst kunt u tot 3 offertes vergelijken voor het kopen van een tweedehands traplift.