Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

Een traplift te koop? Ontvang tot 3 aanbiedingen voor uw traplift

Wanneer een traplift enkele jaren in gebruik is geweest kan deze worden verkocht aan een traplift leverancier. Heeft u dus een traplift te koop is het verstandig om offertes aan te vragen voor de verkoop van uw traplift. Afhankelijk van het merk en type traplift kunnen wij ervoor zorgen dat u tot 3 aanbiedingen ontvangt voor de verkoop van uw traplift. Hoeveel geld u hiervoor kunt krijgen is afhankelijk van het oorspronkelijke aankoopbedrag en de staat van de traplift op het moment.

Vraag offertes aan en ontvang de beste prijs
Wij raden u altijd aan bij meerdere partijen te informeren voor het laten verwijderen van een traplift. Door offertes aan te vragen weet u waar u de beste prijs kunt krijgen voor uw traplift. Afhankelijk van uw type traplift kunt u tot wel 3 aanbiedingen ontvangen.

Vergelijk gratis en vrijblijvend 3 aanbiedingen voor het verwijderen/verkopen van uw traplift.

Krijg de beste aanbieding voor uw traplift

Vul ons formulier in wanneer u een traplift te koop heeft. Het is dan mogelijk om tot 3 offertes te ontvangen voor de overname van uw traplift. Hierdoor kunt u op de beste aanbieding ingaan en extra geld overhouden aan de verkoop.

Naar het formulier. Klik hier.

Kan ik mijn traplift altijd verkopen?

De criteria die gelden voor het opkopen van een traplift verschilt per traplift leverancier. Een traplift heeft het meeste waarde wanneer deze niet ouder dan 5 jaar is. Mocht dit wel het geval zijn zal de prijs lager uitvallen. Bij zeer oude trapliften kan het zijn dat de traplift leveranciers enkel zullen aanbieden de traplift voor u te verwijderen en deze mee te nemen. Bij trapliften is de veiligheid een zeer belangrijk punt waardoor oude trapliften niet meer als tweedehands kunnen worden verkocht.

Het kan gaan om een traplift die u of uw naaste zelf heeft gekocht of een traplift die bij een verhuizing in een woning is achtergebleven. U kunt de traplift bedrijven gratis en vrijblijvend langs laten komen om de staat van de traplift te beoordelen. Zij kunnen dan een exact bedrag vaststellen voor de waarde van de traplift.

Een traplift particulier verkopen

Wij adviseren een traplift nooit particulier te koop te zetten op sites zoals Marktplaats. Traplift leveranciers installeren namelijk geen trapliften die particulier gekocht zijn. Dit houdt in dat de particulieren de traplift zelf zullen installeren. Dit kan gevaarlijke en onveilige constructies opleveren aangezien het railsysteem uniek voor uw trap is gemaakt. Om ieders veiligheid te garanderen is het dus sterk aan te raden uw traplift aan een traplift leverancier of producent te verkopen.