Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

Traplift prijzen/offertes vergelijken

Bent u op zoek naar een traplift, maar weet u nog niet voor welke installateur of voor wat voor merk u moet kiezen? Dan is het sterk aan te raden om gebruik te maken van onze gratis vergelijkingsdienst waarmee u offertes van tot 3 trapliften bedrijven vergelijkt. Ieder hebben zij een breed assortiment aan trapliften waardoor u exact kunt bekijken welk soort traplift bij u past in de juiste prijscategorie.

Liftsoort Type trap Kosten (Nieuw) Kosten (Tweedehands)
Traplift Rechte trap €2.750 – €4.500 vanaf €2.000
Traplift Enkele bocht €6.000 – €10.000 vanaf €4.500
Traplift Meerdere bochten €10.000 – €15.000 vanaf €6.000

 

Vind de beste deal voor uw traplift en vergelijk offertes
De meeste geschikte traplift voor uw situatie vinden tegen de beste prijs? Vergelijk gratis en vrijblijvend 3 offertes voor trapliften bij verschillende bedrijven.
Maak gebruik van onze vergelijkingsdienst voor trapliften. Klik hier.

Prijzen voor trapliften

Wilt u graag een nieuwe traplift laten installeren dan beginnen de prijzen hiervoor rond de 2500 euro wanneer u een relatief korte rechte trap heeft. Heeft u een lange rechte trap en wilt u een parkeerbocht laten installeren dan kunnen prijzen oplopen tot 6000 euro. Voor een trap met één of meerdere bochten beginnen de prijzen vanaf 5000 euro maar afhankelijk van uw wensen en eisen kan dit oplopen tot een bedrag van wel 14.000 euro. Het is dus zeer belangrijk om meerdere traplift offertes te vergelijken voordat u een keuze maakt. Dit kan u zomaar enkele duizenden euro’s besparen. Enkel de prijs moet echter niet de doorslag geven en zult u ook kritisch moeten kijken wat voor andere voordelen ieder bedrijf biedt.
full-width-banner-2

Keuze uit verschillende opties

Het meest gebruikelijke is om een nieuwe traplift aan te schaffen, maar er zijn ook andere opties waarvoor u offertes kunt vergelijken waar u nog niet aan gedacht heeft. Heeft u voor een korte periode een tijdelijke traplift nodig dan is het bijvoorbeeld aantrekkelijker om een traplift te huren in plaats van deze te kopen. Een andere optie is om niet te kiezen voor een nieuwe traplift, maar om te kiezen voor een gebruikte traplift die opnieuw onderhouden is door een trapliften leverancier. Ook voor deze opties kunt u bij ons offertes vergelijken.

Vergelijk offertes voor de beste prijs en service

Het is niet alleen verstandig om offertes te vergelijken om te besparen op de prijs. Ook kunt u zaken vergelijken zoals de duur van het onderhoudscontract of hoeveel jaren u garantie krijgt op een traplift. Stelt u deze vragen aan de traplift bedrijven die u een offerte aanbieden zult u een sterkere onderhandelingspositie hebben omdat zij weten dat meerdere bedrijven u een offerte aanbieden.