Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

Wat kost een traplift met 1 of 2 bochten?

Het installeren van een traplift is maatwerk. De kosten van de installatie zijn daarom ook afhankelijk van uw trap. Op een rechte trap kan doorgaans het goedkoopst een traplift worden geplaatst. Hoe meer bochten er in de trap zitten des te meer maatwerk er nodig zal zijn. De rail van de traplift wordt namelijk op maat gemaakt voor uit trap.

Liftsoort Type trap Kosten (Nieuw) Kosten (Tweedehands)
Traplift Rechte trap €2.750 – €4.500 vanaf €2.000
Traplift Enkele bocht €6.000 – €10.000 vanaf €4.500
Traplift Meerdere bochten €10.000 – €15.000 vanaf €6.000

 

Kosten traplift 1 bocht

Als u één bocht in de trap heeft kunt u rekenen op een bedrag van minimaal €6000. Dit bedrag kan per leverancier verschillen. Om deze reden raden wij ook altijd aan om meerdere offertes aan te vragen. Onze gratis offertedienst geeft u de mogelijkheid om snel en gratis meerdere offertes te ontvangen.

Kosten traplift 2 of meerdere bochten

Doorgaans liggen de prijzen van een traplift met twee bochten vanaf de €8000 euro. Dit komt door het extra maatwerk dat nodig zal zijn. De rail is namelijk het duurste onderdeel van de traplift. De beste manier op te besparen is door meerdere leveranciers langs te laten komen voor een gratis huisbezoek om uw trap volledig op te meten. Alleen dan kan er een offerte op maat gemaakt worden. U weet dan ook meteen welke prijzen u bij welk bedrijf betaald.

Als u hier interesse in heeft kunt u via onze website een gratis aanvraag doen en zullen de leveranciers contact met u opnemen.