Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

Reuma (artrose) en traplopen

Veel reumapatiënten ervaren pijn bij het traplopen. Dit is een inspanning waar het volledige lichaamsgewicht op één van beide benen komt te staan. Dit kan erg vervelend zijn omdat traplopen een dagelijkse handeling is. Er kan ook valrisico ontstaan door de pijn en het in mindere mate balans kunnen houden. Een traplift neemt niet alleen de pijn en het valrisico weg maar zorgt er ook voor dat de artrose niet verergerd.

Artrose in de knie

Vooral artrose in de knie geeft de meeste moeite bij het traplopen. Er komt veel spanning op de knie te staan wanneer u van tree naar tree loopt. De spanning kan zich vertalen in ongemak tot zelfs ernstige pijn. Door het verminderde kraakbeen kan er zelf een mogelijk valrisico ontstaan en dit is wanneer het traplopen onveilig wordt. Zeker bij kans op vallen is het goed om na te denken over het aanschaffen van een traplift. Omdat kraakbeen zich niet meer kan herstellen is het goed om een permanente oplossing te zoeken die het traplopen weer veilig en pijnvrij maakt.

Reuma (artose) en moeite met traplopen? Schaf een traplift aan
Wilt u graag een traplift kopen en hiervoor de voordeligste prijs vinden? Vergelijk via onze gratis en vrijblijvende offertedienst tot 3 offertes van traplift bedrijven in uw regio. Vind snel en makkelijk de beste deal.

Vergelijk gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift. Klik hier.

traplift reuma artrose

Artrose in de voet en enkel

Ouderen met artrose in de voet en enkel weten hoe pijnlijk het kan zijn om een trap te belopen. Vaak worden er pijnstillers voorgeschreven om te helpen om de dagelijkse pijn te verminderen. Pijn is echter niet altijd het enige probleem. Stijfheid en zwelling zijn ook veelvoorkomende problemen. Bij stijfheid rondom de enkel kan het traplopen extra moeizaam gaan. Ook hier moet overwogen worden of het traplopen niet te gevaarlijk wordt. In de meeste gevallen probeert men nog zo veel mogelijk de leuning te gebruiken om zich voort te bewegen. Een traplift is echter veel veiliger voor de lange termijn en is beter voor de gewrichten. Traplopen zorgt voor een dagelijkse belasting van de gewrichten. Om de reuma niet erger te maken is het daarom aan te raden deze zo veel mogelijk te ontlasten.

Pijn bij het traplopen kan verleden tijd zijn. Wanneer u interesse heeft in het aanschaffen van een traplift helpen wij u graag verder. Wij krijgen veel aanvragen binnen van mensen met reuma in de knie. Zij hebben de verlichting op de gewrichten gezocht die zij nodig hebben in een traplift. Maakt u zich ook zorgen over de ontwikkeling van uw reuma (artrose) tijdens het traplopen? U kunt bij ons gratis offertes ontvangen voor het aanschaffen van een traplift.