Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

Een passende oplossing voor moeilijk traplopen door kniepijn

De knie is een complex gewricht waar veel zorg een aandacht aan besteed moet worden bij schade of slijtage. Onze knieën bepalen namelijk voor een groot deel onze mobiliteit en zelfstandigheid. Kniepijn bij het traplopen kan veroorzaakt worden door slijtage van het kraakbeen, reuma, letsel of blessureleed. Vooral op latere leeftijd kan dit een groot probleem vormen bij het traplopen. Wanneer de pijn in de knie zodanig is toegenomen dat traplopen een obstakel vormt is een traplift een uitstekende oplossing om de eigen mobiliteit in huis te blijven behouden. Traplopen belast de knieën namelijk enorm waardoor de toestand kan verergeren en er zelf een gevaar van vallen is. Een traplift zorgt er voor dat u of uw naaste weer zorgeloos en veilig gebruik kan maken van de trap.

Ontvang snel uitgebreide informatie en vergelijk gratis 3 traplift offertes. Klik Hier.

Prijsindicatie voor de aanschaf van een traplift

Een traplift is niet goedkoop, maar moet gezien worden als een investering in de eigen zelfstandigheid. Er kan gekozen worden uit een nieuwe traplift (sterk aan te raden) maar voor mensen met een kleiner budget zijn er ook gerenoveerde tweedehands trapliften beschikbaar. Een traplift kan op vrijwel elke trap geplaatst worden. Ook wanneer deze erg steil of smal is. De grootste factor voor de prijs is het type trap dat u heeft namelijk: recht, één bocht of meerdere bochten. Onderstaand hebben wij voor u een prijsindicatie per type trap:

  • Rechte traplift prijsindicatie: vanaf €2.750,- (Tweedehands vanaf €2.000,-)
  • Traplift met een enkele bocht: vanaf €6.000,- (Tweedehands vanaf €4.500,-)
  • Traplift met een dubbele bocht: vanaf €8.000,- (Tweedehands vanaf €6.000,-)

Hulpmiddelen die helpen bij kniepijn en overbelasting

Naarmate wij ouder worden gaat onze eigen mobiliteit een steeds grotere rol spelen. Een flink percentage van de ouderen krijgt op latere leeftijd last van de heupen of knieën wat het voortbewegen moeilijk maakt. Dit kan leiden tot de afname van de dagelijkse activiteiten of men verhinderen om regelmatig de trap op te lopen.  Hulpmiddelen zoals een traplift, rollator of scootmobiel bieden een efficiënte oplossing tegen chronische kniepijn of heupproblemen en ontlasten de gewrichten aanzienlijk.

Vraag offertes aan en ontvang de beste prijs
Wilt u graag een traplift kopen en hiervoor de voordeligste prijs vinden? Vergelijk via onze gratis en vrijblijvende offertedienst tot 3 offertes van traplift bedrijven in uw regio. Vind snel en makkelijk de beste deal.

Vergelijk gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift. Klik hier.

Voorkom gevaar bij traplopen door pijn in de knie

Chronische kniepijn heeft een sterke kans om te verergeren naarmate de ouderdom vordert. Onze knieën worden namelijk dagelijks belast. Hierdoor wordt traplopen steeds gevaarlijker naarmate de mobiliteit afneemt. Bij hevige pijn in de knie bij ouderdom moet er dus vroegtijdig gehandeld worden voordat het traplopen echt een gevaar gaat worden. Het is dus handig om alvast offertes of informatie op te vragen bij verschillende traplift leveranciers.