Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

Nooit meer vallen van de trap of problemen met traplopen

Valgevaar in de eigen woning is voor ouderen een belangrijk aandachtspunt. Het valgevaar kan zelf zo groot zijn dat activiteiten zoals traplopen niet meer verantwoord zijn. Dit kan om uiteenlopende redenen zijn zoals versleten knieën, gebrek aan energie, kortademigheid, Parkinson of een evenwichtsstoornis. Om het valgevaar onder deze ouderen volledig uit te sluiten biedt een traplift de ideale oplossing. Deze wordt langszij de trap gemonteerd waardoor men zittend naar boven en beneden wordt gebracht via de gemotoriseerde stoel. Trapliften kunnen eenvoudig zonder extra hulp worden bediend waardoor de zelfstandigheid behouden blijft.

Direct informatie ontvangen en offertes vergelijken? Vergelijk gratis en vrijblijvend 3 traplift offertes.

Vraag zoveel mogelijk informatie op over mogelijkheden en prijzen

Wanneer u ervan overtuigd bent  dat er een traplift bij u in huis of bij een naaste moet worden geplaatst is het slim om al in een vroeg stadium offertes te vergelijken van traplift leveranciers. Deze kunnen de trap gratis opmeten en een exacte offerte voor u opstellen. Door ons offerteformulier in te vullen ontvangt u gratis en vrijblijvend 3 offertes van traplift leveranciers met goede trapliften tegen scherpe prijzen. Bovendien helpt het vergelijken van offertes u om tot wel 30% te besparen op de prijs van een traplift.

Vraag offertes aan en ontvang de beste prijs
Wilt u graag uitgebreide informatie over trapliften en prijzen vergelijken? Ontvang via onze gratis en vrijblijvende offertedienst tot 3 offertes van traplift bedrijven in uw regio. Vind snel en makkelijk de beste deal.

Vergelijk gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift. Klik hier.

Valgevaar bij ouderen voorkomen voordat er ongelukken gebeuren

Het is belangrijk tijdig in te schatten wanneer het valgevaar onverantwoord groot aan het worden is. Omdat de mobiliteit onder ouderen met de jaren afneemt is het belangrijk de traplift in huis te hebben voor het cruciaal wordt. Dit kan een lelijke valpartij voorkomen. Vallen van de trap is voor ouderen een reële angst en kan er soms voor zorgen dat er geen of weinig gebruik wordt gemaakt van de trap. Ook fysieke hulp van een naaste of verzorger kan voor een gevaarlijke situatie zorgen. Naast verhuizen naar een gelijkvloerse woning is de installatie van een traplift de enige optie om de veiligheid op de trap weer te garanderen.

Wat zijn de mogelijkheden en prijzen?

Trapliften zijn in verschillende prijscategorieën te vinden. Zo zijn er nieuwe trapliften, maar voor huishoudens met een iets minder groot budget zijn er ook gerenoveerde tweedehands trapliften te vinden. Daarbij moet gezegd worden dat het railsysteem van de traplift vrijwel altijd nieuw geproduceerd wordt omdat dit maatwerk is. Dit onderdeel draagt de meeste kosten met zich mee. Tweedehands trapliften zijn net iets goedkoper, maar wij raden altijd aan een nieuwe traplift te kopen. Onderstaand vindt u een overzicht van de prijzen voor trapliften:

  • Rechte traplift prijsindicatie: vanaf €2.750,- (Tweedehands vanaf €2.000,-)
  • Traplift met een enkele bocht: vanaf €6.000,- (Tweedehands vanaf €4.500,-)
  • Traplift met een dubbele bocht: vanaf €8.000,- (Tweedehands vanaf €6.000,-)