Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

Langer zelfstandig thuis blijven wonen

Op latere leeftijd kan er een moment komen waarin verhuizen een reële optie kan zijn. Veel woningen in Nederland zijn namelijk niet levensloopbestendig. Dat betekend dat het onpraktisch is voor ouderen om thuis te blijven wonen zonder woonaanpassingen. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die het mogelijk maken om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Verhuizen moet namelijk niet meteen de eerste optie zijn. Ouderen hebben vaak al tientallen jaren in dezelfde woning gewoond. Onderzoek heeft uitgewezen dat zij het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen.

Langer zelfstandig wonen in een etagewoning

Een van de grootste redenen waarom ouderen verhuizen is omdat zij in een etagewoning wonen. Dit betekend dat zij dagelijks de trap moeten belopen. Bij verminderde mobiliteit kan dit onveilig zijn. Een traplift biedt hier een goede uitkomst. Dit is een rail dit aan de trap gemonteerd. Hier wordt een stoellift op geïnstalleerd die naar boven en beneden voortbeweegt op de rails. Dit maakt de etagewoning weer veilig. Het is mogelijk om de traplift 1 of 2 verdiepingen door te trekken. Door een traplift aan te schaffen is langer zelfstandig thuis blijven wonen in een etagewoning ook mogelijk.

Wij maken veel gevallen mee waar bijvoorbeeld de slaapkamer op de bovenetage is en het toilet beneden. Bij valrisico zal dit normaliter een probleem zijn om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Een traplift lost dit probleem op en er kan nu zelfs in de nacht veilig gebruik gemaakt worden van de benedenverdieping.

Langer zelfstandig thuis blijven wonen met een traplift
Wilt u graag een traplift kopen en hiervoor de voordeligste prijs vinden? Vergelijk via onze gratis en vrijblijvende offertedienst tot 3 offertes van traplift bedrijven in uw regio. Vind snel en makkelijk de beste deal.

Vergelijk gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift. Klik hier.

zelfstandig thuis wonen ouderen

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden bij u thuis zijn en wat een traplift kost? Wie bieden de mogelijkheid om gratis 3 traplift leveranciers te vergelijken. Het ontvangen van meerdere offertes is belangrijk omdat een traplift specifiek op maat wordt gemaakt voor u trap. Het is dus goed om te onderzoeken wie u het best verder kunt helpen om zo zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.