Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

De veiligste hulpmiddelen voor traplopen bij een mindere mobiliteit

Een verminderde mobiliteit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan hier gaan om ouderdom, slechte knieën of een aandoening. Voor deze mensen bieden hulpmiddelen bij traplopen een enorme uitkomst om de eigen zelfstandigheid in de woning te behouden. Bij een verminderde mobiliteit kan traplopen erg gevaarlijk zijn. Het installeren van een traplift zorgt ervoor dat de veiligheid en zelfstandigheid gegarandeerd worden. Naast fysieke hulp geldt een traplift nog steeds als enige veilige hulpmiddel bij het traplopen. Wanneer u merkt dat uw eigen mobiliteit of die van uw naaste sterk is verminderd is het aanschaffen van dit hulpmiddel bij traplopen een sterke aanrader.

Interesse in een traplift? Klik hier en vergelijk gratis en vrijblijvend tot 3 offertes.

Een hulpmiddel op maat voor iedere situatie

Een traplift kan op bijna iedere trap worden geïnstalleerd. Zelfs zeer steile of smalle trappen komen hiervoor in aanmerking. Uw type trap is uiteindelijk bepalend voor wat de kosten van een traplift zullen zijn. Een traplift voor een rechte trap zal goedkoper uitvallen dan voor een trap met meerdere bochten. Het is altijd aan te raden om een nieuwe traplift aan te schaffen. Heeft u echter een beperkt budget dan kunt u bij de traplift leveranciers zelf (nooit bij particulieren) informeren naar een gerenoveerde tweedehands traplift. Omdat de voornaamste kosten vooral liggen bij het produceren van het railsysteem en deze altijd uniek wordt gemaakt ontlopen de prijzen elkaar echter niet veel.

  • Rechte traplift prijsindicatie: vanaf €2.750,- (Tweedehands vanaf €2.000,-)
  • Traplift met een enkele bocht: vanaf €6.000,- (Tweedehands vanaf €4.500,-)
  • Traplift met een dubbele bocht: vanaf €8.000,- (Tweedehands vanaf €6.000,-)

Plan tijdig vooruit bij een afnemende mobiliteit

Het maken van een toekomstplan is altijd aan te raden wanneer uw mobiliteit of die van uw naaste verminderd. Zeker wanneer er al hulpmiddelen zoals een rollator of een scootmobiel worden gebruikt. Bij deze doelgroep vormt het traplopen vaak ook een probleem. Het biedt vaak een uitkomst om tijdig te kijken naar de optie voor de installatie van een traplift. Voor de eigen veiligheid is het aan te raden een traplift geïnstalleerd te hebben voordat er ernstige problemen ontstaan.

Vergelijk prijzen bij verschillende traplift leveranciers

Een offerte voor de beste trapliften of uitgebreide informatie kunt u aanvragen via onze website. Door ons formulier in te vullen kunt u tot wel 3 offertes vergelijken van de beste traplift leveranciers in Nederland met een scherpe prijs. Ook is het mogelijk om van hen brochures en uitgebreide informatie te ontvangen.  Bovendien kunt u door het vergelijken van de bedrijven ook nog eens flink op de prijs besparen.

Begin direct met gratis en vrijblijvende offertes vergelijken. Klik Hier.