Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

Traplift advies en informatie op maat

Ontdek hoe u tot 30% kunt besparen op een traplift

Door onze gratis en vrijblijvende vergelijkingsdienst voor trapliften te gebruiken vindt snel en eenvoudig de beste deal. Binnen 24 uur ontvangt u kosteloos 3 scherpe prijsindicaties van lokale traplift bedrijven. Wij helpen zorgbehoevenden sinds 2015 bij het vinden van de beste deal voor hun traplift.

  • Vul ons formulier in
  • Ontvang gratis 3 scherpe prijsindicaties
  • Vergelijk de informatie en prijzen vrijblijvend
  • Bespaar tot €1500,- op de kosten

Wij zijn beoordeeld met: a1final
In Nederland zijn een groot deel van de woningen voorzien één of meerdere trappen. Een trap is dan ook een essentieel onderdeel van de woning. Wanneer u ouder wordt of te maken heeft met een handicap kan de trap ook een groot obstakel vormen voor uw zelfstandigheid. Het plaatsen van een traplift kan er voor zorgen dat u veilig uw trap in gebruik kan nemen. Het ideale aan een traplift is dat u niet hoeft te verhuizen naar een gelijkvloerse woning en zelfstandig kunt blijven wonen. Op deze site vindt u alle informatie en advies die u nodig op het gebied van trapliften.

Wat is de prijs van een traplift?

De prijzen die gehanteerd worden voor een traplift zijn het meest afhankelijk van het type trap dat u heeft. Een traplift voor een rechte trap zal minder kosten dan een trap met daarin meerdere bochten. Om een goede indicatie te krijgen van de prijs voor een traplift is het sterk aan te raden meerdere offertes te vergelijken. Prijzen per type traplift en installateur kunnen namelijk van elkaar verschillen.

Liftsoort Type trap Kosten (Nieuw) Kosten (Tweedehands)
Traplift Rechte trap vanaf €2.750 vanaf €2.000
Traplift Enkele bocht vanaf €5.000 vanaf €4.500
Traplift Meerdere bochten vanaf €10.000 vanaf €6.000
Offertes vergelijken via Traplift Wijzer kan u 30% helpen besparen op de prijs!