Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

Goedkope huislift bouwen

Bent u op zoek naar een goedkope huislift? Het is dan goed om na te denken om welke reden u deze wilt aanschaffen. Over het algemeen zijn huisliften erg duur, zo tussen de 20.000 en 40.000 euro. Er zijn ook maar weinig woningen in Nederland met zoveel verdiepingen dat er in een lift in huis nodig is. Het is daarom vaak weggelegd voor mensen met veel vermogen.

Een traplift als goedkope huislift aanschaffen

Het is veel goedkoper om een traplift aan te schaffen dan een huislift. Wanneer de lift bedoelt is voor iemand die slecht ter been is of om een andere reden niet kan traplopen bent u vele malen goedkoper uit met een traplift. Een traplift voor een rechte trap heeft u al van 2750 euro. Dat is een groot verschil met het minimale bedrag van 20.000 euro die u kwijt zult zijn aan een huislift. Een traplift kan binnen één dag volledig geïnstalleerd worden. Een lift in huis bouwen is echter een grote klus en is niet snel en gemakkelijk te realiseren.

goedkope huislift bouwen

Als het puur om de functionele eigenschap van de lift gaat raden wij u aan om een traplift aan te schaffen. Dit is de goedkope optie voor een lift in huis. Vraag via onze website gratis offertes aan om er achter te komen hoeveel een traplift in uw huis zal kosten.