Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

Het inkopen van gebruikte of 2ehands trapliften

Denk u aan het inkopen van een gebruikte of 2ehands traplift? Dan zijn er wel  bepaalde zaken waar u rekening mee moet houden. Zo moet het inkopen van een gebruikte traplift altijd via een traplift leverancier worden gedaan. Een groot deel van de traplift leveranciers verkopen namelijk gerenoveerde 2ehands traplift en geven u hier ook een aantal jaar garantie op en bieden een onderhoudscontract aan.

Vergelijk vrijblijvend 3 offertes voor een 2ehands traplift. Klik Hier

Het verschil tussen nieuwe en 2ehands trapliften

De prijsverschillen tussen nieuwe en 2ehands trapliften zijn kleiner dan u zult denken. De grootste kostenpost zit hem namelijk in het produceren van het railsysteem van uw traplift. Omdat elke trap net iets anders is wordt deze altijd uniek gemaakt ook bij een gebruikte traplift. Hierdoor ontlopen de prijzen voor een nieuwe traplift en een 2ehands traplift elkaar niet veel. Daarnaast heeft een nieuwe traplift ook een verkoopwaarde wanneer u deze niet meer gebruikt. Bij het inkopen van een gebruikte traplift is dit niet meer het geval. Om deze redenen raden wij altijd aan een nieuwe traplift aan te schaffen in plaats van de inkoop van een 2ehands traplift.

Vraag offertes aan en ontvang de beste prijs
Wilt u graag een tweedehands traplift kopen en hiervoor de voordeligste prijs vinden? Vergelijk via onze gratis en vrijblijvende offertedienst tot 3 offertes van traplift bedrijven in uw regio. Vind snel en makkelijk de beste deal.

Vergelijk gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift. Klik hier.

De prijzen van nieuwe en gebruikte trapliften

Onderstaand vindt u een overzicht van de richtlijnen die gelden voor nieuwe en gebruikte trapliften:

Liftsoort Type trap Kosten (Nieuw) Kosten (Tweedehands)
Traplift Rechte trap €2.750 – €4.500 vanaf €2.000
Traplift Enkele bocht €6.000 – €10.000 vanaf €4.500
Traplift Meerdere bochten €10.000 – €15.000 vanaf €6.000

 

Koop een traplift nooit van een particulier

Een traplift is een investering in de eigen veiligheid en zelfredzaamheid. Wanneer u een traplift van een particulier zou kopen weet u niet exact in welke staat deze verkeert. Ook zult u de installatie van de traplift zelf moeten verzorgen wat een onveilige constructie kan opleveren. Om er zeker van te zijn dat u een veilige 2ehands traplift heeft kunt u het beste een gerenoveerde traplift kopen bij een erkende leverancier. Deze loopt alle producten na op wel 30 verschillende punten voor deze worden doorverkocht. De installatie zal na aankoop ook meteen worden verricht door de traplift leverancier. Zo weet u dat de traplift veilig is en nog jaren mee zal gaan.