Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

De betaling en levertijd van een traplift

De levertijd van een traplift

De levertijd van een traplift ligt bij de meeste bedrijven tussen de 1 tot 3 weken. Het railsysteem en de stoellift zijn het makkelijkst te produceren voor een rechte trap. Deze kunnen dan ook vaak binnen 1-2 weken geleverd worden. Bij een trap met bochten moet er vaak maatwerk worden verricht en duurt het vaak de volle 3 weken voor de traplift op maat is gemaakt. Heeft u aanvullende eisen zoals een parkeerbocht naast de trap dan kan het eventueel langer duren. De plaatsing van de traplift zelf kan vaak wel binnen 1 dag gebeuren. Gaat u dus over tot de bestelling van een traplift kan deze binnen een maand in de betreffende woning geplaatst worden.

Vraag offertes aan en ontvang de beste prijs
Wilt u graag een traplift kopen en hiervoor de voordeligste prijs vinden? Vergelijk via onze gratis en vrijblijvende offertedienst tot 3 offertes van traplift bedrijven in uw regio. Vind snel en makkelijk de beste deal.

Vergelijk gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift. Klik hier.

full-width-banner-2

Spoedlevering

Het kan voorkomen dat u per direct een traplift nodig heeft en dat u niet 3 weken de tijd heeft om hierop te wachten. De meeste bedrijven bieden tegen een extra vergoeding een spoedlevering waardoor u de traplift binnen uiterlijk een week in huis kunt hebben.

De betaling van een traplift

Wanneer het gaat om de betaling van trapliften biedt vrijwel ieder bedrijf meerdere mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een traplift in één keer betalen. Omdat prijzen voor trapliften tussen de 3.000-14.000 euro kunnen liggen is het echter niet altijd mogelijk om het bedrag in één keer te voldoen. Traplift bedrijven zijn hier vaak vrij flexibel in en kunnen op basis van uw financiële mogelijkheden een betalingsplan voor u opstellen. U betaalt dan een vast bedrag per maand totdat de traplift in zijn geheel is afgelost. De meeste bedrijven rekenen geen rente bij maandelijkse aflossingen, vraag dit echter goed na. Om er zeker van te zijn dat u een traplift vindt die aan uw eisen voldoet en in de juiste prijsklasse zit is het sterk aan te raden om gratis offertes te vergelijken voor trapliften via onze website. U kunt dan de prijzen bij meerdere trapliften leveranciers met een ruim aanbod met elkaar vergelijken.

Wachttijd traplift vergoeding

Het is mogelijk dat u een traplift aanschaft niet met uw eigen geld, maar met een bedrag dat u van de gemeente toegewezen heeft gekregen in de vorm van een Persoonsgebonden budget (PGB). Deze kunt u namelijk aanvragen bij het WMO loket van uw gemeente waardoor u niet alle kosten voor een traplift voor uw rekening moet nemen. Het proces voor het aanvragen van een PGB duurt vaak maanden en de uitbetaling via de gemeente kan ook erg lang duren. Wilt u binnen korte termijn een traplift geplaatst hebben dan kunt u een traplift het best van uw eigen geld financieren.