Wat kost een traplift in jouw woning? Vergelijk gratis 3 offertes
Waar de traplift geplaatst moet worden
data aan het ophalen
Beoordeeld met:
4.4/5

De beste traplift bedrijven vergelijken

Op zoek naar de beste traplift bedrijven met scherpe prijzen? Deze vindt u door gebruik te maken van onze gratis vergelijkingsdienst. Door ons formulier in te vullen ontvangt u gratis en vrijblijvend tot maximaal 3 offertes van traplift bedrijven in uw regio. Deze kunt u vervolgens vergelijken op hun prijzen, mogelijkheden en service. Niet alleen is het mogelijk om zo de beste traplift te vinden. Het vergelijken van offertes maakt het ook mogelijk om tot 30% te besparen op een traplift. Doe uw voordeel met onze dienst en ontvang binnen 24 uur tot wel 3 scherpe offertes voor een traplift.

Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend 3 offertes van traplift bedrijven. Vergelijk en bespaar!

Prijsindicatie voor trapliften

De prijsindicatie voor  de aanschaf van een traplift is bij iedere traplift leverancier vrijwel gelijk. Omdat een traplift maatwerk is zal de uiteindelijke offerte echter altijd iets verschillen. Daarom is het aan te raden om altijd meerdere traplift bedrijven vrijblijvend langs te laten komen om uw trap op te meten. Zij kunnen dan exact vaststellen wat er moet gebeuren en hoeveel maatwerk de installatie van een traplift zal vereisen. Er kan gekozen worden voor een nieuwe traplift, maar voor mensen met een minder budget is het ook mogelijk een tweedehands traplift aan te schaffen. Omdat het railsysteem altijd uniek gemaakt moet worden ontlopen de prijzen elkaar echter niet enorm veel.

Overzicht prijsindicatie trapliften:

  • Rechte traplift prijsindicatie: vanaf €2.750,- (Tweedehands vanaf €2.000,-)
  • Traplift met een enkele bocht: vanaf €6.000,- (Tweedehands vanaf €4.500,-)
  • Traplift met een dubbele bocht: vanaf €8.000,- (Tweedehands vanaf €6.000,-)

Het vinden van de beste traplift bedrijven

Wilt u snel en exact weten wat u betaalt  voor een traplift en wilt u zeker weten dat u alleen offertes ontvangt van de beste traplift bedrijven? Vraag dan via onze gratis dienst 3 vrijblijvende offertes aan voor het vergelijken van een traplift.