Bespaar tot €1500
1000+ Gingen u voor

Traplift Utrecht – Informatie over prijzen, wmo en kosten

De beste traplift kopen in Utrecht tegen de scherpste prijs

Staat u op het punt een traplift in Utrecht te laten plaatsen? Houd er dan rekening mee dat trapliften in prijs verschillen per type trap en leverancier. Er valt tot wel 30% te besparen op het kopen van een traplift wanneer u er voor kiest om traplift offertes van verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken. Veel leveranciers vermelden op de website geen prijzen van trapliften. Bij ons als onafhankelijke partij kunt u echter makkelijk een vergelijking maken. Wanneer u ons offerteformulier invult zorgen wij ervoor dat u gratis en vrijblijvend 3 scherpe offertes ontvangt van verschillende traplift bedrijven uit Utrecht. Vergelijk de traplift prijzen op uw gemak en kies vervolgens optioneel voor het bedrijf dat u het beste aanbod heeft gedaan. Wij helpen u bij het vinden van de beste traplift tegen de zachtste prijs.

Ontvang offertes voor:

  • Een nieuwe of tweedehands traplift
  • Verkopen of verwijderen van een traplift
  • Huren van een traplift
  • Gratis advies op maat voor uw situatie
Vraag gratis offertes aan en ontvang de beste prijs
De ideale traplift kopen tegen de laagste prijs? Doe uw voordeel met onze gratis en vrijblijvende vergelijkingsdienst en vergelijk tot 3 offertes van traplift leveranciers die actief zijn in Utrecht.

Ontvang snel en makkelijk 3 traplift offertes uit Utrecht. Klik hier

De prijzen van trapliften

  • Rechte traplift prijsindicatie: vanaf €2.750,- (Tweedehands vanaf €2.000,-)
  • Traplift met een enkele bocht: vanaf €6.000,- (Tweedehands vanaf €4.500,-)
  • Traplift met een dubbele bocht: vanaf €8.000,- (Tweedehands vanaf €6.000,-)
full-width-banner-2

Een tweedehands traplift aanschaffen

In tegenstelling tot wat u zou denken is een tweedehands traplift niet altijd stukken voordeliger. Iedere trap is net wat anders waardoor het railsysteem uniek voor u gemaakt zal moeten worden. Dit proces zorgt voor het grootste deel van de kosten waardoor nieuw en tweedehands niet veel van elkaar schelen. Vanwege deze reden en een hoge doorverkoopwaarde kiest men voornamelijk voor nieuwe trapliften.

Aanvragen traplift vergoeding in Utrecht via WMO of PGB

Tegenwoordig is het erg lastig om in aanmerking te komen voor een PGB (persoonsgeboden budget) die via de WMO (wet maatschappelijke ondersteuning) kan worden aangevraagd. Het komt nog maar zelden voor dat de gemeente hiervoor budget uittrekt al zijn er enkele zeldzame uitzonderingen. Daarnaast kan de aanvraag voor de traplift vergoeding maanden in beslag nemen zonder enkele zekerheid. Het beste kunt u dus een traplift kopen om snel resultaat te hebben.

Andere gemeenten: