Bespaar tot €1500
1000+ Gingen u voor

Traplift Rotterdam – Informatie over prijzen, wmo en kosten

De beste traplift kopen in Rotterdam tegen de scherpste prijs

Woont u in Rotterdam en wilt u een traplift laten plaatsen? Houd er dan wel rekening mee dat trapliften leveranciers verschillende prijzen hanteren per situatie en trapsoort. U kunt vaak tot wel 30% besparen op de aanschaf van een traplift wanneer u meerdere offertes met elkaar vergelijkt. Op de websites van de leveranciers zelf zijn echter meestal geen prijzen te vinden waardoor het lastig is om een inschatting te maken. Onze dienst brengt echter uitkomst. De beste deal in Rotterdam voor een traplift vindt u door onze gratis vergelijkingsdienst te gebruiken. Hiermee ontvangt u kosteloos en vrijblijvend 3 scherpe offertes. Niet alleen weet u zo waar u de voordeligste prijs betaalt. Ook komt u er achter wat het beste traplift bedrijf is voor uw specifieke situatie.

Ontvang offertes voor:

  • Een nieuwe of tweedehands traplift
  • Verkopen of verwijderen van een traplift
  • Huren van een traplift
  • Gratis advies op maat voor uw situatie
Vraag gratis offertes aan en ontvang de beste prijs
Een traplift kopen tegen de beste deal? Bespaar tot wel 30% op de aanschaf van een traplift en vergelijk kosteloos en vrijblijvend 3 voordelige offertes voor trapliften in Rotterdam.

Ja ik wil 3 offertes vergelijken voor trapliften in Rotterdam. Klik hier

De prijzen van trapliften

  • Rechte traplift prijsindicatie: vanaf €2.750,- (Tweedehands vanaf €2.000,-)
  • Traplift met een enkele bocht: vanaf €6.000,- (Tweedehands vanaf €4.500,-)
  • Traplift met een dubbele bocht: vanaf €8.000,- (Tweedehands vanaf €6.000,-)
full-width-banner-2

Wat u moet weten over tweedehands trapliften

Veel mensen vermoeden dat een tweedehands traplift veel voordeliger is dan een nieuwe. Dit is vaak echter niet zo. Iedere trap is net wat anders waardoor het railsysteem uniek voor u gemaakt zal moeten worden. Dit proces zorgt voor het grootste deel van de kosten waardoor nieuw en tweedehands niet veel van elkaar schelen. Daarnaast vergen tweedehands trapliften meer onderhoud en hebben zij een lagere doorverkoopwaarde. Een nieuwe traplift kopen is hierdoor vaak de beste optie.

Gemeente Rotterdam – De WMO en PGB regeling

Voorheen financierden een flinke groep mensen hun traplift door middel van een PGB (persoonsgeboden budget) die aan te vragen is bij het WMO loket (wet maatschappelijke ondersteuning). Tegenwoordig is het zeer moeilijk om hier nog in aanmerking voor te komen. Vaak is er alleen budget beschikbaar voor een traplift vergoed in zeer uitzonderlijke gevallen. Daarnaast kan de aanvraag voor de traplift vergoeding maanden in beslag nemen zonder enkele zekerheid. Vaak is er geen tijd om te wachten dus een traplift kopen is de optie die u de meeste zekerheid geeft voor de toekomst.

Andere gemeenten: