Bespaar tot €1500
1000+ Gingen u voor

Traplift Nijmegen – prijzen en informatie

Een traplift kopen tegen de beste deal in Nijmegen

Woont u in Nijmegen en wilt u een traplift laten plaatsen? Houd er dan wel rekening mee dat trapliften leveranciers verschillende prijzen hanteren per situatie en trapsoort. Wist u dat er wel 30% bespaard kan worden op een traplift door meerdere offertes te vergelijken? Niet alle leveranciers geven op hun website openheid van zaken over traplift prijzen waardoor het op deze manier lastig is een goed beeld te krijgen. Wij kunnen u hierin helpen. Wanneer u ons offerteformulier invult zorgen wij ervoor dat u gratis en vrijblijvend 3 scherpe offertes ontvangt van verschillende traplift bedrijven uit Nijmegen. Vervolgens kunt u de offertes vergelijken en vrijblijvend voor het beste of voordeligste bedrijf kiezen. Zo heeft u altijd de beste traplift tegen de scherpste prijs in huis.

Ontvang offertes voor:

  • Een nieuwe of tweedehands traplift
  • Verkopen of verwijderen van een traplift
  • Huren van een traplift
  • Gratis advies op maat voor uw situatie
Vraag gratis offertes aan en ontvang de beste prijs
De ideale traplift kopen tegen de laagste prijs? Vergelijk via onze gratis en vrijblijvende offertedienst tot 3 offertes van traplift bedrijven werkzaam in Nijmegen. Vind altijd de beste traplift tegen de juiste prijs.

Ontvang snel en makkelijk 3 traplift offertes uit Nijmegen. Klik hier

De prijzen van trapliften

  • Rechte traplift prijsindicatie: vanaf €2.750,- (Tweedehands vanaf €2.000,-)
  • Traplift met een enkele bocht: vanaf €6.000,- (Tweedehands vanaf €4.500,-)
  • Traplift met een dubbele bocht: vanaf €8.000,- (Tweedehands vanaf €6.000,-)
full-width-banner-2

Informatie over tweedehands trapliften

In veel gevallen scheelt het niet veel in prijs om een tweedehands traplift aan te schaffen. Omdat het railsysteem specifiek voor uw situatie gemaakt zal worden en dit de meeste kosten met zich meebrengt schelen nieuwe en tweedehands trapliften niet veel in prijs. Dit is dan ook waarom het merendeel kiest voor het kopen van een nieuwe traplift.

Traplift vergoeding Nijmegen – WMO en PGB

Voorheen financierden een flinke groep mensen hun traplift door middel van een PGB (persoonsgeboden budget) die aan te vragen is bij het WMO loket (wet maatschappelijke ondersteuning). Tegenwoordig is het zeer moeilijk om hier nog in aanmerking voor te komen. Vaak is er alleen budget beschikbaar voor een traplift vergoed in zeer uitzonderlijke gevallen. De aanvraag voor een traplift vergoeding is niet alleen erg onzeker. Ook duurt het proces in veel gevallen uitzonderlijk lang. Het beste kunt u dus een traplift kopen om snel resultaat te hebben.

Andere gemeenten: