Bespaar tot €1500
1000+ Gingen u voor

Traplift Eindhoven – Informatie over prijzen, wmo en kosten

Een traplift kopen in Eindhoven

Toekomstige plannen voor de plaatsing van een traplift in Eindhoven? Weet dan wel dat leveranciers variërende prijzen hanteren voor verschillende soorten trappen en situaties. Door simpelweg meerdere offertes van traplift bedrijven met elkaar te vergelijken kunt u zo 30% besparen op het kopen van een traplift. Niet alle leveranciers geven op hun website openheid van zaken over traplift prijzen waardoor het op deze manier lastig is een goed beeld te krijgen. Wij kunnen u hierin helpen. Via onze gratis en vrijblijvende vergelijkingsdienst ontvangt u snel 3 voordelige offertes van traplift bedrijven werkzaam in Eindhoven. Niet alleen weet u zo waar u de voordeligste prijs betaalt. Ook komt u er achter wat het beste traplift bedrijf is voor uw specifieke situatie.

Ontvang offertes voor:

  • Een nieuwe of tweedehands traplift
  • Verkopen of verwijderen van een traplift
  • Huren van een traplift
  • Gratis advies op maat voor uw situatie
Vraag gratis offertes aan en ontvang de beste prijs
Een traplift kopen en hiervoor het voordeligste bedrag betalen? Vergelijk via onze gratis en vrijblijvende offertedienst tot 3 offertes van traplift bedrijven werkzaam in Eindhoven. Vind altijd de beste traplift tegen de juiste prijs.

Vergelijk gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift in Eindhoven. Klik hier

Gemiddelde traplift prijzen

  • Rechte traplift prijsindicatie: vanaf €2.750,- (Tweedehands vanaf €2.000,-)
  • Traplift met een enkele bocht: vanaf €6.000,- (Tweedehands vanaf €4.500,-)
  • Traplift met een dubbele bocht: vanaf €8.000,- (Tweedehands vanaf €6.000,-)
full-width-banner-2

Een tweedehands traplift aanschaffen

In tegenstelling tot wat u zou denken is een tweedehands traplift niet altijd stukken voordeliger. Om de traplift zo goed mogelijk op uw situatie aan te passen wordt het railsysteem uniek voor u gemaakt. Dit proces neemt het grootste deel van de kosten voor zijn rekening waardoor een tweedehands traplift niet veel voordeliger is. Vanwege deze reden en een hoge doorverkoopwaarde kiest men voornamelijk voor nieuwe trapliften.

PGB en WMO in de gemeente Eindhoven

Het is mogelijk om via de WMO (wet maatschappelijke ondersteuning) een PGB (persoonsgeboden budget) aan te vragen waardoor de traplift gedeeltelijk vergoed wordt door de gemeente. Sinds 1 januari 2015 is het echter zeer moeilijk deze te verkrijgen. Deze traplift vergoeding wordt enkel nog in uitzonderlijke situaties uitgekeerd. Het aanvragen van de traplift vergoeding is vaak een lang en onduidelijk proces dat vaak zonder succes afloopt. Wilt u een voordelige traplift kopen dan is het vergelijken van offertes de slimste zet.

Andere gemeenten: