Bespaar tot €1500
1000+ Gingen u voor

Traplift Amsterdam – Informatie over prijzen, wmo en kosten

Amsterdam – Traplift kopen?

Toekomstige plannen voor de plaatsing van een traplift in Amsterdam? Weet dan wel dat leveranciers variërende prijzen hanteren voor verschillende soorten trappen en situaties. Er valt tot wel 30% te besparen op het kopen van een traplift wanneer u er voor kiest om traplift offertes van verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken. Veel leveranciers vermelden op de website geen prijzen van trapliften. Bij ons als onafhankelijke partij kunt u echter makkelijk een vergelijking maken. Onze gratis en geheel vrijblijvende dienst zorgt er namelijk voor dat u tot wel 3 voordelige offertes kunt opvragen van de beste trapliften bedrijven die actief zijn in de regio Amsterdam. Niet alleen weet u zo waar u de voordeligste prijs betaalt. Ook komt u er achter wat het beste traplift bedrijf is voor uw specifieke situatie.

Ontvang offertes voor:

  • Een nieuwe of tweedehands traplift
  • Verkopen of verwijderen van een traplift
  • Huren van een traplift
  • Gratis advies op maat voor uw situatie
Vraag gratis offertes aan en ontvang de beste prijs
Een traplift kopen tegen de beste deal? Vergelijk dan 3 scherpe offertes van traplift bedrijven in Amsterdam via onze gratis en vrijblijvende vergelijkingsdienst. U zult flink kunnen besparen!

Ja ik wil offertes vergelijken en tot 30% besparen op een traplift in Amsterdam. Klik hier

Gemiddelde traplift prijzen

  • Rechte traplift prijsindicatie: vanaf €2.750,- (Tweedehands vanaf €2.000,-)
  • Traplift met een enkele bocht: vanaf €6.000,- (Tweedehands vanaf €4.500,-)
  • Traplift met een dubbele bocht: vanaf €8.000,- (Tweedehands vanaf €6.000,-)
full-width-banner-2

Is een tweedehands traplift een goed idee?

In veel gevallen scheelt het niet veel in prijs om een tweedehands traplift aan te schaffen. Om de traplift zo goed mogelijk op uw situatie aan te passen wordt het railsysteem uniek voor u gemaakt. Dit proces neemt het grootste deel van de kosten voor zijn rekening waardoor een tweedehands traplift niet veel voordeliger is. Hierdoor kiezen veel mensen ervoor om een nieuwe traplift te kopen.

Gemeente Amsterdam – De WMO en PGB regeling

Het is mogelijk om via de WMO (wet maatschappelijke ondersteuning) een PGB (persoonsgeboden budget) aan te vragen waardoor de traplift gedeeltelijk vergoed wordt door de gemeente. Sinds 1 januari 2015 is het echter zeer moeilijk deze te verkrijgen. Alleen voor bijzondere situaties wordt er nog ruimte vrij gemaakt voor deze traplift vergoeding. Daarnaast kan de aanvraag voor de traplift vergoeding maanden in beslag nemen zonder enkele zekerheid. Vaak is er geen tijd om te wachten dus een traplift kopen is de optie die u de meeste zekerheid geeft voor de toekomst.

Andere gemeenten: